Your cart

arrangementen & groepen

Big Belly Bar & Garden is gelegen in het centrum van Breda, in een prachtig monumentaal pand aan de haven met uitzicht op de Grote Kerk. We zijn makkelijk bereikbaar met OV vanuit het centraal station, en via diverse (betaalde) parkeergelegenheid binnen een minuut wandelen.

We hebben diverse groepsmogelijkheden, van 8 personen tot 250 personen, van simpele borrel tot hoog kwaliteit gerechten en dranken – waarvan zo veel als mogelijk producten door ons zelf gemaakt wordt.

Kijk onderstaand voor een vast arrangement, of mail ons voor een voorstel op maat! info@bigbellybar.nl

“Geloof me, dit wil je.”
Vivian – Somention – 10 jarig bestaan

populaire arrangementen

 • BIER PROEVERIJ
  Vanaf 8 tot maximaal 24 personen. Bij elke ronde krijgen jullie uitleg van onze biersommelier! Wijn en fris zijn in overleg mogelijk.
  4 bieren a 1 tot 1,5u – 17,5 per persoon
  8 bieren a 1,5 tot 2u – 28,5 per persoon  
 • BORREL MENU
  Informele borrel met diverse toppers van onze borrelkaart en wat deelbare signature dishes. Vanaf 32,- euro per persoon, mogelijk vanaf 10 personen.  
 • SIGNATURE MENU
  Enkel de beste gerechten uit Joshua z’n keuken, zoals Okinamiyaki met eendenbout en Canneloni di Ossobuco. Om de trek te stillen, ook een smashed beef burger per persoon. Lekker informeel, maar wel met echte kwaliteit! Vanaf 42,- per persoon, mogelijk vanaf 10 personen.
 • FEEST.
  De bar is perfect om af te huren voor jouw feest! Het is mogelijk vanaf 70 personen, met drank op nacalculatie of afkoop.
 • BRUILOFT.
  Op jouw mooiste dag, wil je ook mooie producten serveren. Mail ons voor een voorstel op maat! ❤️