Your cart

arrangementen & groepen

Je vindt ons in het centrum van Breda, in een prachtig monumentaal pand aan de haven met uitzicht op de Grote Kerk! Makkelijk bereikbaar met OV, en via diverse (betaalde) parkeergelegenheid binnen een minuut wandelen.

We hebben diverse groepsmogelijkheden, van 8 personen tot 250 personen. Wil jij een simpele borrel of liever hoog kwaliteit gerechten?
Uiteraard is speciaalbier onze specialiteit, want we brouwen zeker 12 van de 24 bieren op tap zelf. We werken samen met diverse wijnleveranciers en hebben gekozen om enkel hoog kwaliteit wijnen te schenken, dus geen huis-bocht hier. Daarnaast hebben we ook 2 huisgemaakte frisdranken, naast het standaard assortiment.

Kijk onderstaand voor een vast arrangement, of mail ons voor een voorstel op maat! info@bigbellybar.nl

“Geloof me, dit wil je.”
Vivian – Somention – 10 jarig bestaan

populaire arrangementen

 • BIERPROEVERIJ BREDA
  Vanaf 8 tot maximaal 24 personen. Bij elke ronde krijgen jullie uitleg van onze biersommelier! Wijn en fris zijn in overleg mogelijk.
  4 Bredase bieren a 1 tot 1,5u – 17,5 per persoon
  8 Bredase bieren a 1,5 tot 2u – 28,5 per persoon  
 • BORREL MENU
  Gezellige informele borrel met diverse toppers van onze borrelkaart en deelbare signature dishes. Vanaf 32,- euro per persoon, mogelijk vanaf 8 personen.  
 • SIGNATURE MENU
  Enkel de beste gerechten uit Joshua z’n keuken, zoals de umami bom ‘Okinamiyaki’ met eendenbout en Canneloni di Ossobuco. Om de trek te stillen, ook een smashed beef burger per persoon. Lekker informeel, maar wel met echte kwaliteit! Vanaf 42,- per persoon, mogelijk vanaf 8 personen.
 • FEEST.
  De bar is perfect om af te huren voor jouw feest! Het is mogelijk vanaf 70 personen, met drank op nacalculatie of in goed overleg op afkoop.
 • BRUILOFT.
  Op jouw mooiste dag, wil je ook mooie producten serveren in een prachtige omgeving. We hebben er al een paar mogen doen, en vinden dit fantastisch. Mail ons voor een voorstel op maat! ❤️

Neem nu contact met ons op via info@bigbellybar.nl

Groepen Breda