Your cart

High Cocktail breda

Kom voor de leukste en lekkerste High Cocktail van Breda naar de Big Belly Bar & Garden.

Door onze achtergrond als bierbrouwers weten wij als geen ander hoe je zelf de lekkerste ingrediënten en de de juiste verhoudingen dingen kan maken om van te genieten. Met onze obsessie in lekkere en uitgesproken smaken hebben wij een mooi aanbod in uitgesproken Cocktails kunnen maken. En met succes, steeds meer mensen wisten ons door pure mond tot mond reclame te vinden, daar zijn we trots op. Wij bieden je unieke cocktails omdat we veel ingrediënten zelf maken, kom jij het eens snel bij ons proeven?

Hoe werkt de High Cocktail?

De high cocktail bestaat uit twee of drie rondes. Per ronde is er een cocktail geselecteerd met bijpassende gerechten uit onze comfort cuisine! Uiteraard aan te passen naar allergieën en/of dieetwensen.

Ronde 1:
SUMMER NEGRONI SBAGLIATO – Cava | Sinaasappel, Amalfi citroen & rozemarijn infused Gin | Campari | Vermouth

~ Brabantse oude kaas van Fromagerie Guillaume & 24mnd gerijpte Pata Negra
~ Ricotta & Sourdough met zomerse kruiden en homemade chili jam

Ronde 2:
PINEAPPLE DAIQUIRI – Ananassap | Flor de Cana 4y/o rum | Aperol | Citroen | Rietsuiker | Absinthe spray

~ Pan Fried Beef Gyoza – met Japanse coleslaw | kewpie | Japanse BBQ sauce | chili crisp

~ Red curry kroketjes – met gele curry crème

~ Mini Elote – kleine maïskolf met chipotle mayo | knoflook boter | witte kaas | groene kruiden

Nog niet uitgeborreld? Zin in nog een ronde? Dat kan zeker!

Ronde 3: (€15,- per persoon)
ESPRESSO MARTINI ROYALE – Cook & Boon Espresso, koffie likeur, Amarula
~ Shared Dessert

Voor twee rondes is het €32,50 euro per persoon en voor drie rondes €47,50.
Elke zaterdag en zondag te reserveren, aanvang tot 17.00u.

Ben je hierna nog steeds niet uitgekletst en wil je nog meer lekkers proeven? Bekijk dan onze gehele cocktailkaart.

___________________________________________________________________________________________

We hebben veel aandacht geschonken aan ons gevarieerde assortiment van heerlijke cocktails voor onze high cocktail arrangement met enkel gebruik van premium dranken. Big Belly Bar & Garden is gelegen in het centrum van Breda, aan de haven. Ook kan je in de zwoele zomermaanden genieten van een heerlijke cocktail in de zon, in onze mooie rustige tuin. Het is de ideale locatie in Breda om in goed gezelschap te genieten van een cocktail.

High Cocktails terug naar de basis

Onze volledig vernieuwde cocktailkaart gaat terug naar onze basis. In de basis zijn wij makers. Zo maken we al jaren infusies voor onze Liquid Desserts en seizoensbieren, van Tonka extract tot complexe speculaas infusies. Een van onze huisgemaakte dranken is de “Kaffir lime Gin”. Deze gin bevat kaffir bladeren en gaat in onze “Jungle Juice”. Deze heerlijke frisse cocktail bevat Gin, homemade pornstar martini, gingerbeer b Zo hebben we er nog wel een paar en blijven we verder experimenteren tot we weer een nieuw smaakvol brouwsel hebben voor in een nieuwe cocktail.

Onze favoriet

Ben je na de High Cocktail nog niet klaar? Dan adviseren we je onze favoriet “The French Toast”. Een zijdezachte, maar sterke cocktail. Hij heeft bij iedere slok een andere smaak. Het is een mix van: Maple Syrup Bourbon, Mr. Black Coldbrew Koffielikeur, Rode Vermouth, Citroensap en Marshmellow. Deze cocktail is bedacht tijdens een bezoek aan Bellboy Bar in Tel Aviv en daarom extra speciaal.

liever 0.0 alcohol?

Of je nou BOB bent, in blijde verwachting bent of gewoon geen alcohol drinkt, ook voor jou hebben wij een aantal verschillende alcohol vrije cocktails, zoals onze SouthSide. Onze nieuwe favoriete 0.0 cocktail met Seedlip, Elderflower, Citroen, Blossom Syrup en BigFoam! Bekijk de cocktail kaart om alle keuzes te bekijken. Zit jouw favoriet er niet bij? Vraag dan ons personeel om jouw favoriete cocktail en wie weet kunnen zij hem voor je maken.