Your cart

Breda High Cocktail

Kom voor de leukste en lekkerste High Cocktail van Breda naar Big Belly Bar & Garden.

Door onze achtergrond als bierbrouwers weten wij als geen ander hoe je zelf de lekkerste ingrediënten en met de juiste verhoudingen dingen kan maken om van te genieten. Met onze obsessie in lekkere en uitgesproken smaken hebben wij een mooi aanbod in uitgesproken Cocktails. En met succes, steeds meer mensen wisten ons door pure mond tot mond reclame te vinden, daar zijn we trots op. Wij bieden je unieke cocktails omdat we veel ingrediënten zelf maken, kom jij het eens snel bij ons proeven?

Hoe werkt de High Cocktail?

De high cocktail bestaat uit 3 rondes, eventueel aan te vullen met een extra ronde.
Per ronde wordt er een cocktail geserveerd met bijpassende gerechten uit onze comfort cuisine!
Uiteraard aan te passen naar allergieën en/of dieetwensen – ook vega mogelijk. Cocktails wisselen is niet mogelijk. 0.0 Wel!!

 • Ronde 1: GARDEN MOJITO
  // Twist op de rum klassieker met een infusie van tuinkruiden, fris houtige ‘palo santo’ en natuurlijk munt, afgemaakt met dry vermouth, super lime juice, rietsuiker en soda.
 • ~ Borrelbord + Desembrood
 • Ronde 2: JUNGLE JUICE
  // Tropisch tiki-sapje met passievruchtsap, kaffir limoen geïnfuseerde rum, afgetopt met Ginger Beer en angostura bitters.
 • Pan Fried Beef Gyoza + Nori crackers + Red curry kip kroketjes
 • Ronde 3: AMARETTO SOUR
  // Disaronno Amaretto geven we een fruitige twist met Apricot Brandy en balans door een vleug bourbon, afgemaakt met citrus en Peychaud’s bitters.
 • DESSERT RONDE? Proef lekker onze Mon Cheri Martini met Red fruit cheesecake.

3 rondes is €41,50 per persoon. Inclusief dessert ronde €51,00 per persoon.
Elke vrijdag, zaterdag & zondag te reserveren, aanvang tot 15.30u.

Ben je hierna nog steeds niet uitgekletst en wil je nog meer lekkers proeven? Bekijk dan onze gehele cocktailkaart.

___________________________________________________________________________________________

We hebben veel aandacht geschonken aan ons gevarieerde assortiment van heerlijke cocktails voor onze high cocktail arrangement met enkel gebruik van premium dranken. Big Belly Bar & Garden is gelegen in het centrum van Breda, aan de haven. Ook kan je in de zwoele zomermaanden genieten van een heerlijke cocktail in de zon, in onze mooie rustige tuin. Het is de ideale locatie in Breda om in goed gezelschap te genieten van een cocktail.

High Cocktails terug naar de basis

Onze volledig vernieuwde cocktailkaart gaat terug naar onze basis. In de basis zijn wij makers. Zo maken we al jaren infusies voor onze Liquid Desserts en seizoensbieren, van Tonka extract tot complexe speculaas infusies. Een van onze huisgemaakte dranken is de “Pink Gin”. Deze gin bevat diverse kruiden zoals gentiaan, fruit zoals aardbei en bloemen zoals Hibiscus. We gebruiken deze gin onder andere in onze Clover Club – een classic cocktail die momenteel enorm populair is in New York, maar ook bij ons steeds meer liefhebbers krijgt!

Favo After Dinner cocktail

Ben je na de High Cocktail nog niet klaar? Dan adviseren we je onze favoriet de “Espresso Martini Royale”. Een heerlijke cocktail die je vast wel eens op hebt – maar niet zoals bij ons! Wij gebruiken pittige koffie van Cook&Boon, die we een zijdezachte afdronk geven door rijke chocolade likeur toe te voegen. Dit geeft de cocktail een licht fruitige en fluwelige afdronk.

liever 0,0? geen alcohol cocktails

Of je nou BOB bent, in blijde verwachting bent of gewoon geen alcohol drinkt, ook voor jou hebben wij een aantal verschillende alcohol vrije cocktails, zoals onze SouthSide. Onze nieuwe favoriete 0.0 cocktail met Seedlip, Elderflower, Citroen, Blossom Syrup en BigFoam! Bekijk de cocktail kaart om alle keuzes te bekijken. Zit jouw favoriet er niet bij? Vraag dan ons personeel om jouw favoriete cocktail en wie weet kunnen zij hem voor je maken.