Your cart
Trouwlocatie in Breda

trouwlocatie bruiloft in hartje breda

trouwlocatie voor lEVENSGENIETERS

Zijn jullie op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in hartje Breda?
En zijn jullie echte levensgenieters die ‘aan gaan‘ van mooie producten?

Dan ben je bij ons aan het goede adres.
Geniet van onze heerlijke sfeer, mooie locatie en bijzondere bieren & wijnen.

Het Bredase speciaalbier merk Big Belly Brewing Company is dit proefparadijs begonnen met één reden: om jou keihard te laten genieten van het leven! Dat doen we door veel (eigen gebrouwen) bieren te serveren, maar ook goede kwaliteit wijnen en creatief, culinair comfort food. Wij zijn echte makers, en dat proef je!

Google Reviews: 4,8/5 ⭐⭐⭐⭐⭐

trouwlocatie aan de haven

In het hartje van Breda vind je ons prachtige monumentale pand, een oude pastorie. Vanuit voor en binnen is er uitzicht op de Grote Kerk, en vanuit onze tuin is er uitzicht op een mooie groene omgeving.

trouwlocatie mogelijkheden

Het is in overleg mogelijk om onze locatie af te huren voor jouw trouwfeest of als jouw trouwlocatie in Breda.

Dit is mogelijk vanaf 70 personen tot circa 250 personen, met drank op nacalculatie of op afkoop.

Uiteraard is het ook mogelijk om met een kleiner gezelschap meerdere tafels te reserveren voor diner, of voor een informele borrel na het trouwen elders.

Onderstaand een beeld van onze arrangementen, maar we maken altijd graag iets op maat!

Stuur ons gerust een mailtje: info@bigbellybar.nl

4 uur feest – Vanaf €47,- p.p.

Inclusief Big Belly bieren, schenkwijnen, frisdranken, koffie/thee en ons Big Belly snacks menu met Mo Phi nuts, Pata Negra en drie rondes luxe mix bittergarnituur.

5 uur feest – Vanaf €63,- p.p.

Inclusief Big Belly bieren, schenkwijnen, frisdranken, koffie/thee en ons Signature snacks arrangement met onder andere Gyoza’s, Gamba kroketjes en Yakatori spiesjes.

craft bier uit breda

Big Belly is begonnen als craft bierbrouwerij in Breda. Daarom zit het stukje “mooie producten maken” in ons bloed. Dit merk je niet alleen op de menukaart, maar uiteraard ook aan de 24 tapkranen gevuld met wisselend Craft Bier!

Circa 12 bieren maken we zelf. Ja, zelfs onze eigen Pilz en het historische ‘Bredaas Wit’.

top notch comfort cuisine

De normale menukaart bestaat uit comfort food gerechten met een culinaire twist.

Het keukenteam, onder leiding van Joshua van Hijfte, werkt alleen met hoge kwaliteit producten die ze zo veel als mogelijk zelf maken. Daarnaast probeert hij vanuit zijn ervaring bij sterren restaurants altijd een culinaire twist toe te voegen, zoals een lekkere saus, topping of verrassende smaakmaker.

Bespreek met ons de mogelijkheden voor heerlijke hapjes tijdens het feest, of voor een informeel diner!

locatie en bereikbaarheid

We hebben ruime (betaalde) parkeergelegenheid achter ons pand en in de parkeergarages rondom ons heen (De Barones & De Prins bijvoorbeeld). We zijn makkelijk bereikbaar met OV, en via diverse (betaalde) parkeergelegenheid binnen een minuut wandelen.

zonnige stadstuin

Onze verborgen parel, de mooiste stadstuin van Breda! De tuin is heerlijk groen, met een volledig groene omheining die toch een weids gevoel geeft.

We hebben plaats voor circa 80 couvert, met 8 hoge tafels die staand meer plaats bieden. Er staan 3 grote parasols, en een aantal heerlijke heaters om je warm te houden tijdens de koelere avonden.“Wat een super leuk nieuw verstopte parel in ‘t Zuiden! Mooie locatie en vette inrichting. Heeerlijke kaart!”
Petra – google reviews