Your cart

the chub club

Een club van leuke mensen met leuke voordelen voor jou, en voor ons doordat we een groep trouwe klanten aan ons binden.

Simpele win-win!

Wat krijg je als lid van de Big Belly Bar Chub Club? 

  • CHUB CLUB MEMBER. Je mag jezelf chub club-member noemen. Echt! Daar doe je het eigenlijk voor natuurlijk, toch? Je mag jezelf ook Chubby noemen, of Official Chubster, wat jij wilt. 
  • OPENINGSFEEST. Een dik feest zodra het kan! Hopelijk in september 2021. Met DJ, gratis craft bier & gratis comfort food, dikke desserts, onbedekte monden en absoluut geen afstand. Om die laatste reden hebben we dus nog geen datum geprikt. Kan je niet? Dan maken we het goed met een ruime bier-borrel.
  • B-DAY BIER. Kom langs in de week van je verjaardag, laat je ID zien en de Chub Club-groepsapp en je krijgt een pitcher FRANZ ÜBER PILZ. Omdat je zo’n jarige Chubby bent. 
  • PROEVEN. Als we vol open zijn hebben we straks elke maand zo’n 10 nieuwe bieren op de tap. Terwijl normale mensen gewoon een vol glas moeten kopen als het ordinaire plebs dat het zijn, mag jij van elk nieuw bier altijd even een slokje proeven voor je een vol glas neemt. Ook al zijn dat er 10 tegelijk. #OMG

  • GASTENLIJST. We starten een WhatsApp groep waarin jij als eerste op de hoogte bent van onze (release)feesten, proeverijen, DJ-invites, special Sunday Brunches, Jazz-festival feest en meer. Is dit met entreegeld of ticket verkoop? Dan kan jij als eerste een plek claimen, maar krijg je ook vaak korting of soms zelfs een gratis plek op de gastenlijst. Wees niet bang, alleen wij kunnen een bericht verzenden in de groep. Lekker kletsen met mede-Chubby’s doe je maar in de bar. 
  • MEEDENKEN. Wij hebben zoveel ideeën, dat we je regelmatig gaan vragen wat je het leukst vindt. Wat lijkt je lekkerder bij ons Bockenreyder bier, Coq au Bock of Mini Sweet Potato Pie? Chub Club mag bepalen!
  • COLLECTORS EDITION CHUB CLUB TSHIRT. Mega vet. We hebben ‘m voor je klaarliggen in de maat die je wilt bij het openingsfeest. Als je liever 3 biertjes hebt, want je haat t-shirts, dan mag dat ook.

Dit volledige pretpakket krijg je voor € 125,-.

Het is op jaarbasis, en elk jaar kan je opnieuw beslissen of je met de unieke megavette nieuwe voordelen wilt meedoen. Door de coronette telt het membership-jaar pas vanaf het openingsfeest, dus je kunt er extra lang van genieten.
We geven meer weg dan waar je voor betaald, maar wat er voor ons in zit is een trouwe groep Chubby’s die we overal bij kunnen betrekken – een leuke bar is leuke mensen in een leuke omgeving!