Onze gerechten in het glutenmenu bevatten geen glutenbevattende ingrediënten, maar let op: in onze keuken wordt gewerkt met één oven waar ook gluten in bereid worden. Hierdoor kunnen we niet volledig uitsluiten dat er sporen van gluten aanwezig zijn.

We nemen de grootst mogelijke zorg om kruisbesmetting te voorkomen en doen ons uiterste best om gerechten zo glutenvrij mogelijk te bereiden.
Gerechten met een * worden in dezelfde frituur bereid.

Geef altijd aan dat je een gluten intolerantie hebt of gerechten van dit menu wilt!

glutenvrij menu

BARFOOD

ZEEUWSE OESTER | 4 per stuk
Verse Zeeland’s Roem-oester met Rioja vinaigrette.

BIG BELLY CABRÓN PLATTER | 12 Coppa di Parma (bevat sporen), pinda’s en gele tomaten jam.

BITES

BRIOCHE ANSJO | 6.5
Gemarineerde ansjovis, whipped ricotta, ansjovis-tuinkruiden olie. Glutenvrij brood.

🌱BRIOCHE BURNT FIG | 6
Whipped ricotta, gebrande vijg, zonder AEthelstan brown sugar syrup, hazelnotencrunch. Glutenvrij brood

N.Y. DELI REUBEN BRIOCHE | 7
Pastrami, huisgemaakte IPA zuurkool en ‘Big Belly Thousand Island’ dressing. Glutenvrij brood

SMASHED BURGER | 8.5
Slider-size classic smash op een ‘Big Belly x Chatwick brioche bun’ met cheddar, pickle ketchup, American mustard en pickle relish. Glutenvrij brood

SMASHED BLUE CHEESE BURGER | 9
Slider-size classic smash op een ‘Big Belly x Chatwick brioche bun’ met signature blue cheese sauce, gesmoorde ui, bacon bits. Glutenvrij brood

🌱HALLOUMI BURGER | 8.5
Gebakken halloumi op een Big Belly x Chatwick brioche bun, huisgemaakte hot honey, pickled red onion. Glutenvrij brood.

SIDES

🌱ROASTED PUMPKIN | 9
Geroosterde pompoen, granaatappel, homemade dukkah, salie.

🌱FRESH FRIES | 6.5
Skin on fries met mayo.*

SMOKEY FRIES | 8
Skin on fries, met smokey mayo, bacon bits.*

DISHES

BURNT ENDS TEXAS BBQ PLATTER | 19
Dry-rubbed en triple-roasted buikspek, Big Belly BBQ-sauce, Texas-style potato salad, homemade pickles..

BUTTERFLY DORADE | 30
Huidgegrilde hele dorade (± 350 gram), beurre blanc, gebrande citroen.

🌱BURRATA FIG & PECAN | 17
Burrata van Fromagerie Guillaume, vijgencompote, gestoofde vijg, pecancrumble.

+ Coppa di Capocollo | 3.5

PRIME STEAK TARTAAR | 16.5
Classic-style steak tartaar met gefrituurde kappertjes..

FLAT IRON STEAK | 25
Medium gebakken steak (200 gram), getrancheerd, gerookte dijonaisesaus, mosterdkaviaar.

desserts

LA BOHÈME BONBONS | 6
4 wisselende bonbons van onze buren.

eigenaar Jet van de griendt;

“wij streven ernaar om niet alleen de beste bar, maar óok het beste restaurant in breda te worden, zonder toegankelijkheid te verliezen”.