In sommige gerechten zijn aanpassingen gedaan zodat deze lactosevrij worden geserveerd, dus geef altijd even aan dat je gerechten van deze menukaart wilt!
Geniet ervan.

lactosevrij menu

BARFOOD

ZEEUWSE OESTER | 4 per stuk
Verse Zeeland’s Roem-oester met Rioja vinaigrette.

+1,5 special met komkommer, komkommer azijn en groene kruidenolie.

BIG BELLY CABRÓN PLATTER | 12
Coppa di Parma (kan sporen bevatten), pinda’s en druiven jelly.

BITES

PAN FRIED BEEF GYOZA | 3
Japanse coleslaw, kewpie, Tonkatsu BBQ-sauce, crispy chili.

🌱PAN FRIED VEGGIE GYOZA | 3
Japanse coleslaw, kewpie, Tonkatsu BBQ-sauce, crispy chili.

SMASHED BURGER | 8.5
Slider sized rundvlees burger die crispy geplet wordt op onze plaat, pickle relish ketchup, American mustard en augurk.

BIRRIA BURGER | 9.5
Langzaam gegaarde Birria runderstoof, gebakken op de plaat, mojo rojo, pico de gallo en epic beef broth om te dippen.

SIDES

🌱ASPERGES | 9
Geroosterde asperges met onze eigen green garlic gremolata en grof zeezout.

🌱N.Y. EVERYTHING PRETZEL | 7
Pretzel cream cheese met everything but the bagel seasoning, olijfolie en hot honey.

🌱CORN RIBS | 9
Crispy maïs ribs met Aleppo seasoning en whipped soja crème infused met edelgist.

🌱FRESH FRIES | 6.5
Skin on fries met mayo.

🌱SMOKEY FRIES | 8.5
Seasoned skin on fries, met smokey mayo.

DISHES

🌱CALIFORNIA NORI BITES | 12.5
Vier nori-wasabi crisps, zalmtartaar gemarineerd in ponzu, miso mayonaise.

KFCC - KENTUCKY FRIED CHICKEN & CAVIAR | 16.5
Fried chicken, knolselderij dragon puree, faux-kaviaar mix van zeewier en zalm kuit, hot honey.

🌱COWBOY CAULI | 15
Fried bloemkool bites, whiskey-cocktail dip.

BURNT ENDS TEXAS BBQ PLATTER | 19
Dry-rubbed en triple-roasted BBQ buikspek, Texas-style potato salad, homemade pickle, pickled red onion.

GRILLED VEAL CUT | 19.5
Gegrilde kalfsoester, geroosterde artisjokharten, geblakerde lente-ui, dijonaise.

PRIME STEAK TARTAAR | 16.5
Classic style steak tartaar met AEthelstan mosterd, kaviaar van eigeel, gefrituurde kappertjes.

🌱GARDEN GNOCCHI | 16
Schapenkaas-ricotta, mushy peas, groene asperges, ingelegde citroen en bergamot azijn.

FLAT IRON STEAK | 25
Medium steak, 200 gram, getranceerd, met gerookte dijonaise saus en mosterd kaviaar.

  • Voatsioerifery zwarte peper saus +4

  • Black garlic mayo +3

  • Steakhouse demi-glace +3.5

desserts

SORBETIJS MET INGELEGD FRUIT | 6,5
Sorbetijs met amarena kersen.

eigenaar Jet van de griendt;

“wij streven ernaar om niet alleen de beste bar, maar óok het beste restaurant in breda te worden, zonder toegankelijkheid te verliezen”.