shareable Comfort food
We love with a Culinary touch


Heb je een allergie? Laat het altijd 24u vooraf weten, en bekijk onze speciale menukaarten alvast:

zomer menu 2025

beer snacks

BRABANTSE BITTERBALLEN | 9
6 stuks met mosterd.

RED CURRY KROKETJES | 11
6 stuks met gele curry crème.

🌱OESTERZWAM KROKETJES | 11
6 stuks, met mosterd.

ZEEUWSE OESTER | 4 per stuk
Verse Zeeland’s Roem-oester met Rioja vinaigrette.

BIG BELLY CABRÓN PLATTER | 12
Craftbier kaas met Cabrón Juicy IPA voor ons gemaak bij Fromagerie Guillaume, Coppa di Parma, pinda’s en gele tomaten jam.

fine bites

PAN FRIED BEEF GYOZA | 3
Japanse coleslaw, kewpie, Tonkatsu BBQ-sauce, crispy chili.

🌱PAN FRIED VEGGIE GYOZA | 3
Japanse coleslaw, kewpie, Tonkatsu BBQ-sauce, crispy chili.

🌱LIL’ ITALY’S ARANCINI | 4
Krokante risotto bal gevuld met mozzarella en tomaat, met huisgemaakte pesto.

N.Y. PEPPERONI PIZZA GNOCHETTI | 6
6 bites van crispy polenta kussentjes met Parmezaan en pepperoni, met ‘pizzasaus’ van oregano en echte San Marzano tomaten.🌱Vega mogelijk

BRIOCHE ANSJO | 6.5
Gemarineerde ansjovis, whipped ricotta, ansjovis-tuinkruiden olie.

🌱BRIOCHE GEORGIA PEACH | 6
Whipped ricotta, gegrilde perzik, honing, citroen-tijm, pecan crumble, spiced brown sugar syrup.

BRIOCHE TEXAS RIBEYE | 7
Koud gerookte rib-eye, Black garlic mayonaise, American coleslaw en Parmezaan.

SMASHED BURGER | 8.5
Slider sized rundvlees burger die crispy geplet wordt op onze plaat, met cheddar, pickle relish ketchup, American mustard en augurk.

COCA-COLA CHICKEN BURGER | 9.5
Slow cooked & pulled coca-cola chicken, sweet apple, BBQ-sauce, American coleslaw en pickles.

🌱HALLOUMI BURGER | 8.5
Halloumi, gegrilde perzik, pickled red onion, hot honey.

shareable DISHES

🌱CALIFORNIA NORI BITES | 12.5
Vier nori-wasabi crisps, zalmtartaar gemarineerd in ponzu, miso mayonaise.

KFCC - KENTUCKY FRIED CHICKEN & CAVIAR | 16.5
Fried chicken, knolselderij dragon puree, faux-kaviaar mix van zeewier en zalm kuit, hot honey.

🌱COWBOY CAULI | 15
Fried bloemkool bites, whiskey-cocktail dip.

BURNT ENDS TEXAS BBQ PLATTER | 19
Dry-rubbed en triple-roasted BBQ buikspek, Texas-style potato salad, homemade pickle, pickled red onion.

GRILLED VEAL CUT | 19.5
Gegrilde kalfsoester, geroosterde artisjokharten, geblakerde lente-ui, romige Parmezaan-knoflooksaus.

TOMÁTO, TOMÀTO | 17
Burrata van Fromagerie Guillaume, pistache crumble, gele tomaten jam, ananas-tomaten compote, tomberries, gepofte tomaat, gefermenteerde groene tomaat.

PRIME STEAK TARTAAR | 16.5
Classic style steak tartaar met AEthelstan mosterd, kaviaar van eigeel, gefrituurde kappertjes.

SWORDFISH STEAK | 20
Zwaardvis, beurre blanc, limoen groene kruiden olie, krokante brioche crumble.

CHILI CRAB MAC & CHEESE | 17
Krab, chili olie, creamy cheddar sauce, gruyère, krokante brioche crumble.

🌱GARDEN GNOCCHI | 16
Schapenkaas-ricotta, mushy peas, groene asperges, ingelegde citroen en bergamot azijn.

FLAT IRON STEAK | 25
Medium steak, 200 gram, getranceerd, met gerookte dijonaise saus en mosterd kaviaar.

  • Voatsioerifery zwarte peper saus +4

  • Black garlic mayo +3

  • Steakhouse demi-glace +3.5

SIDES

🌱ASPERGES | 9
Geroosterde asperges met onze eigen green garlic gremolata en grof zeezout.

🌱N.Y. EVERYTHING PRETZEL | 7
Pretzel cream cheese met everything but the bagel seasoning, olijfolie en hot honey.

🌱CORN RIBS | 9
Crispy maïs ribs met Aleppo seasoning en whipped soja crème infused met edelgist.

🌱FRESH FRIES | 6.5
Skin on fries met mayo.

🌱SMOKEY FRIES | 8.5
Seasoned skin on fries, met smokey mayo, bacon bits.

Desserts

SOPRANOS STYLE TIRAMISU | 10
Savoiardi lady fingers, Zuidam amaretto, Chatwick espresso, mascarpone, chocolade.

FLAMED KEY LIME PIE | 10
Citroencake gelaagd met La Bohème vanille ijs en lime curd, afgetopt met gebrande Italiaanse meringue, geserveerd in een coupe.

PEACHY N.Y. CHEESECAKE | 10
Cheesecake met witte chocolade-citroen cremeux, gegrilde perzik, witte perzik gel.

LA BOHÈME BONBONS | 6
4 wisselende bonbons van onze buren.

Beste restaurant van Breda
Beste restaurant van Breda
Beste restaurant van Breda

eigenaar Jet van de griendt;

“wij streven ernaar om niet alleen het beste terras van breda te hebben, maar óok het beste restaurant in breda te zijn! zonder toegankelijkheid te verliezen”.